LÄHDE MATKALLE MAAILMAN YMPÄRI JA HANKI SAMALLA TRADENOMIN PAPERIT 

TIIMIAKATEMIA

Jyväskylän Tiimiakatemialle haetaan seuraavan kerran kevään 2018 yhteishaussa!

TULE TEKEMÄÄN OIKEATA LIIKETOIMINTAA OIKEIDEN ASIAKKAIDEN KANSSA

Tiimiakatemialla pääset tekemään rahaa ja kasvattamaan verkostoa jo opiskeluaikana. Pääset työllistämään itsesi tekemällä monia erilaisia projekteja asiakkaille ja asiakkaiden kanssa.

Valmistuessasi olet rakentanut itsellesi kattavan ammattiverkoston juuri sillä alalla, mikä itseäsi kiinnostaa. Asiakkaitamme ovat mm. Hartwall, LähiTapiola, Nordea, Adidas ja monet monet muut.

Opiskelijoiden tekemä liikevaihto vuonna 2016 oli 

2 157 500€

Vuonna 2016 asiakkaille tehtiin 

345 projektia

Maailmanympärysmatkalle lähtee

94% valmistuneista

KATSO, MITÄ OPISKELIJAT KERTOVAT.

NIKO ESKELINEN

"Tällä hetkellä meillä on Jyväskylässä kolme huonetta ja Tampereella kaksi. Meillä on myös yli kymmenen työntekijää, eli kasvu on ollut aika huimaa. Ja meillä menee ihan hyvin!"

WayOutin sivuille -->

ANTTONI KERKKONEN

”Meidän asiakkaita on polttariporukat, kaveriporukat, pikkujouluporukat, firmavirkistyspäivät… Oikeastaan kaikki ihan urheilujoukkueista lähtien" 

Superfutiksen sivuille -->

ROOSA PIHLAJAMÄKI

"Haluttiin tietää, mitä pitää ottaa huomioon tapahtuman järjestämisessä ja koska kukaan meistä ei ollut aikaisemmin mitään vastaavanlaista järjestänyt niin tilanne oli uusi meille kaikille"

Olutsataman sivuille -->

MIKSI TULISIT TIIMIAKATEMIALLE?

Saat Tiimiakatemialta ylivoimaisesti paremmat eväät työelämään kuin missään muualla koko maailmassa! Sinulla on monta hyvää syytä hakea Tiimiakatemialle.

OIKEAA LIIKETOIMINTAA

Pääset tekemään töitä oikeiden asiakkaiden kanssa ratkoen heidän haasteitaan. 

TEE RAHAA JA OPISKELE

Opintojesi ajan pyöritätte tiimisi kanssa omaa yritystä, jossa tehdyt rahat voitte jakaa, miten itse haluatte.

MATKUSTAMINEN

Tiimiakatemian aikana tehdään useita matkoja sekä Suomessa, että ulkomailla. Opintojen lopuksi pääset matkalle maailman ympäri.

YHTEISÖ

Tiimiakatemialla et taatusti jää yksin. Kannustava, nälkäinen ja silloin tällöin jopa riehakas ilmapiiri tempaa mukaansa!  

OPI TEKEMÄLLÄ MITÄ HALUAT

Myynti, markkinointi, johtaminen... you name it! Pääset opettelemaan käytännössä juuri niitä asioita, jotka sinua kiinnostavat

JYVÄSKYLÄ

Keskellä Suomea oleva Jyväskylä on loistava paikka opiskella ja tehdä bisnestä, sillä pääset vaivatta liikkumaan ympäri maata.

TYÖLLISTYMINEN

Saat loistavat pelikortit työelämän haasteisiin, sillä käytännön projekti ja -tiimityötaitojen arvostus kasvaa työmarkkinoilla tulevaisuudessa yhä enemmän.

VERKOSTO

Pääset tutustumaan omalle urallesi tärkeisiin ihmisiin, tekemään heidän kanssaan töitä ja tekemään vaikutuksen.

KATSO VIDEOLTA, MILLAISTA OPISKELUSI OLISI TIIMIAKATEMIALLA.

YLEISIMMÄT KYSYMYKSET

K: Miten opinnot suoritetaan Tiimiakatemialla?

V: Opintojen aikana hankitaan ja hyödynnetään tietoa kirjoista ja Internetistä. Tenttejä ei ole, vaan jokainen projekti, jonka teet on osa arviointiasi. Saat opintopisteitä kirjaamistasi opinnoista ja valmistut 2,5 vuoden jälkeen tradenomiksi (210 op).

K: Miten voin hakea Tiimiakatemialle?

V: Voit hakea Tiimiakatemialle joko Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoiminnan kärkihaussa tai siirto-opiskelijana mistä tahansa suomalaisesta ammattikorkeakoulusta käytyäsi ensin ensimmäisen vuoden ammattiopinnot.

K: Opinko Tiimiakatemialla yhtä paljon kuin tavallisessa tradenomikoulutuksessa?

V: Tiimiakatemialla oppiminen on omasta motivaatiostasi kiinni. Voit rakentaa kahden ja puolen vuoden aikana itsellesi todella vahvan osaamisen juuri niissä asioissa, joissa itse haluat.

K: Minulla ei ole yritysideaa, voinko silti hakea Tiimiakatemialle?

V: Kyllä voit! Tiimiakatemialla pystyt kokeilemaan, mikä sinua kiinnostaa ja sinua myös kannustetaan rohkeisiin kokeiluihin. Suurin osa löytää itsensä akatemian aikana, eikä kaikista tule yrittäjiä vaan työllistyminen on hyvin monipuolista.

K: Mitä voin tehdä Tiimiakatemialla?

V: Opintojen aikana hankitaan tietoa tekemällä kirjapisteitä. Tenttejä ei ole, vaan jokainen projekti, jonka teet on osa arviointiasi. 

LOPPUHUIPENNUS! MATKA MAAILMAN YMPÄRI

Valmistumisesi jälkeen pääset opintojen aikana keräämilläsi rahoilla unelmiesi matkalle maailman ympäri yhdessä tiimisi kanssa. 

Ehkä tiedät jo, missä haluat käydä tai mitä haluat nähdä. Tiimiakatemialla voit toteuttaa unelmasi.

USKALLATKO YRITTÄÄ?

Hae, hyppää mukaan opiskelun aallonharjalle ja rakenna itsellesi unelmiesi ammatti!