Forest&Back

17.9.2013

 

9780787966775_p0_v1_s260x420.jpg

Tiimiakatemia had Forest&Back few weeks earlier. The idea of Forest&Back is to get new penguins know their teams. Means for that is to put them to forest to do things together on various task points. Inspiration about Forest&Back comes from the book “To the desert and back”.

At the end you can find video about Forest and Back 2013.

****


Muutama viikko takaperin Tiimiakatemian uudet opiskelijat laitettiin metsään. Tälle luonnonarmoille heitteille jätölle on syynsä. Idea on saanut alkunsa kirjasta ”To the desert and back”.


 Kirja kertoo Unileveristä, eräästä kansainvälisesti tunnetusta brändistä, jolla ei nyt ihan aina ole mennyt lujaa. Aikoinaan Unilever oli lähellä joutua yrityskaupan uhriksi, koska sisäiset ristiriidat olivat jarruttaneet sen toimintaa dramaattisesti. Tämä kaikki saatiin käännettyä ja nykypäivänä Unilever on vahva ja vakavarainen yritys. Yksi käänteen tehneistä asioista oli koko yrityksen henkilökunnan kuljettaminen erämaahan hakemaan perspektiiviä ja tiimihenkeä.


Tiimiakatemian Forest&Backillä päätarkoituksena on vasta jaettujen pinkkutiimien jäsenten toisiinsa tutustuminen. Erinäisten tehtävärastien kautta uudet opiskelijat pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Alla video Forest&Backistä

You must install Adobe Flash to view this content.